Rajakatu 2, 03600 KARKKILA | Puh. 09 225 9895

Jätä viesti tai kysy lisää toiminnastamme!

Vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian. Jos viestisi koskee lapsen sairastumista, myöhästymistä tai lapsen muita aikatauluun liittyviä asioita, soitathan mieluummin.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pupulan Perhekeskus ja Päiväkoti
Rajakatu 2
03600 KARKKILA

Y-tunnus: 0993640-3
Puh: 09 225 9895

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pupulan Perhekeskus ja Päiväkoti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kun lapsesi on Pupulan hellässä huomassa, kiinnitäthän huomiota seuraaviin asioihin:

Päiväkoti aukeaa klo 6.30 ja sulkeutuu klo 17.00

Päiväkoti avautuu klo 6.30.Päiväkoti sulkeutuu klo 17.00, joten olethan ajoissa ottamassa lapsesi vastaan. Saavu mieluiten paikalle ennen viittä.

Oikea vaatetus ulos ja sisälle

Merkitse jokaiseen vaatteeseen lapsen nimi. Pupulassa touhuaa monta lasta ja nimettömät vaatekappaleet päätyvät helposti väärään paikkaan tai väärälle lapselle. Talvikeleillä on ehdottoman tärkeää, että lapsi on sään mukaan vaatetettu. Ulkona leikkiessä lapsi saattaa kastua ja vilustua, jolleivat vaatteet ole kylmän ja veden kestävät.

Pakkaa lapselle mukaan sisätiloihin:

  • Sisätossut
  • Varapaita ja -housut
  • Vara-alusvaatteet
  • Vaippaikäiselle vaippoja riittävästi

Lapsen tuominen ja hakeminen

Kun tuot lapsen aamulla, yhytäthän jonkun aikuisen ja jätät lapsen hänelle. Vaikka lapsesi olisi tottelevainen ja osaisi kulkea autosta tai kadulta sisälle, saata hänet aina perille. Jos joku muu kuin lapsen vanhempi hakee lapsen iltapäivällä, ilmoita siitä ajoissa. Emme laske lasta kenenkään tuntemattoman mukaan, vaikka hän kuinka vakuuttaisi olevansa isoäiti, veli tai serkku.

Sairas tai puolikuntoinen lapsi

Kipeää tai kipeytyvää lasta ei saa tuoda hoitoon. Kuumeen jälkeen tulee olla yksi kuumeeton päivä, ennen kuin lapsi voi taas osallistua hoitoon. Jos lapsi sairastuu päiväkodissa, soitamme siitä heti vanhemmille. Varmistathan, että päiväkodilla on molempien huoltajien numerot.

Aamupala

Pupulassa syödään aamupala klo 8.00 - 8.30. Jos lapsesi myöhästyy aamupalalta, ilmoitathan siitä heti, että osaamme varata myös hänelle aamiaista. Varsinkin erikoisruokavaliota seuraavan lapsen kohdalla on tärkeää, että aamupalalle tulosta tai poisjäämisestä ilmoitetaan. Jos lapsi on ehtinyt syödä aamupalan kotona, ilmoitathan siitä samalla, kun jätät lapsen. Ilmoita erikoisruokavalioista Pupulaan (tuo myös lääkärintodistus keittiöön).