Iltapäivähoito koululaisille

Iltapäivähoito tarjoaa lapsille turvallisen ja opettavan paikan viettää aikaa sen jälkeen, kun koulu on loppu. Usein vanhempien työt jatkuvat koululaisten koulun jälkeen iltapäivään, jolloin iltapäivähoito pelastaa lapsen yksinololta. Iltapäivähoidossa on mahdollista olla klo 12.00—17.00.

Iltapäivähoidossa tehdään läksyt ja leikitään

Iltapäivähoidon tädit auttavat läksyjen teossa ja varmistavat, että kaikki tulee tehtyä. Tämän jälkeen onkin aika kuluttaa energiaa. Pupulassa on lukematon määrä pelejä, joiden parissa aika kuluu läksyjen teon jälkeen. Kavereista lapsi saa seuraa ja hoitotätien valvonnassa leikitään sisällä ja ulkona. Ulkoleikkejä varten muistathan pakata lapselle riittävät ulkoiluvarusteet joka säälle!

Kenelle iltapäivähoito on tarkoitettu?

Pupulan iltapäivähoito on ensisijaisesti 1.- ja 2.-luokkalaisille. Koululaisryhmän koko pidetään 10 lapsessa, jotta jokainen saa hoitotädeiltä riittävää huolenpitoa ja seuraa. Lapset otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten lapsemme pääsee mukaan iltapäivähoitoon?

Tulkaa käymään Pupulassa. Tutustutte samalla tiloihimme ja saatte mukaan lomakkeen, jolla iltapäivähoitoon haetaan. Hakeminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä paikat täyttyvät nopeasti. Toimintakauden 2014—2015 koululaisten iltapäivähoitopaikat ovat jo täytetty.

Jätä viesti tai kysy lisää toiminnastamme!

Vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian. Jos viestisi koskee lapsen sairastumista, myöhästymistä tai lapsen muita aikatauluun liittyviä asioita, soitathan mieluummin.

Kerro meistä kavereillesi